Alennusta SPIRITin tuotteista

26.7.2017

7% alennus kaikista tuoteista, paitsi kisapuvuista ja ale-tuotteista. Lue lisää klikkaamalla otsikkoa.

Yhteistyö:

Alennuskoodi
-7% alennus kaikista tuotteistamme, paitsi kilpapuvuista ja ale tuotteista.
Alennuskoodia voi käyttää verkkokauppatilauksissa, noutaessa tuotteet Vantaan varastolta tai tapahtumamyynneissä.
Alennuskoodi on 1017.

Seuratuotteet
Seurayhteistyöalennuksen lisäksi laskemme mielellämme erillisen tarjouksen seuratuotteista.

Kilpapuvut
Meillä on myös laaja valikoima kilpapukuja joiden hankinnassa neuvomme ja autamme mielellämme. Kaikki mallit saa joko valmis- tai omilla mitoilla.
Lisäksi kaikki mallit ovat muokattavissa, voidaan lisätä hihat, poistaa/lisätä strasseja, vaihtaa väriä, jne..

Tapahtumamyynti
Olemme mahdollisuuksien mukaan teidän kisoissa myymässä tuotteita, kun vain ilmoitatte niistä etukäteen.

Yhteystiedot
Autamme mielellämme, mikäli seuralaisille tulee kysyttää tai haluaa neuvoja esim: kilpapukujen tai muiden tuotteiden osalta.
aspa@skatewear.fi   puh: 0400 418 090