Luistelukoulu

Länsi-Suomi LUISTELUKOULU

Syyskausi käynnistyy sunnuntaina 3.9.2017 klo 11.00-11.45 Äijänsuon Areenalla

Ilmoittautuminen on nyt avattu! Ilmoittaudu alla olevasta linkistä.

Valitse Ilmoittaudu-välilehti, täytä pakolliset tiedot, valitse Jaostoksi Rauman Taitoluistelijat ja Ryhmäksi Luistelukoulu TAI jos lapsi on luistellut seurassa aiemmin, kirjaudu hänen tunnuksilla, valitse Oma sivu ja Liity uuteen ryhmään, valitse Kausi 2017-18 ja jaostoksi Rauman Taitoluistelijat.

Hinta:

Ryhmän hinta on 115 eur/syyskausi. Länsi-Suomen tilaajille hinta on 100 eur,  muista täyttää L-S kortin numero ilmoittautumisen yhteydessä. Sisarale 20%. Vain yksi alennus/luistelija.

Luistelukouluun sisäänkäynti tapahtuu Äijänsuon Areenan Nortamonkadun puolelta, hallin pohjoissivulla sijaitsevasta ovesta (pääovesta katsottuna oikealta puolelta).

TERVETULOA MUKAAN, UUDET JA AIKAISEMMIN MUKANA OLLEET!

RauTL:n Länsi-Suomi -luistelukoulun jatkoryhmiä ovat yksinluistelun Taiturit -ryhmä.

Lisätietoja/kyselyt jatkoryhmästä:

Iida Elonen, iida.elonen@gmail.com, 044-0130688