Harrasteryhmät esittely

Harrasteryhmät kausi 2019-2020

Koululaiset

Ryhmä on kouluikäisten lasten harrasteryhmä. Mukaan tullakseen riittää, että haluaa kehittää omia luistelutaitoja ja on luistelusta kiinnostunut. Aiempaa luistelutaustaa ei tarvita.

Harjoittelu jäällä suunnitellaan luistelijoiden taitotason mukaiseksi niin, että harjoiteltavia asioita voidaan helpottaa tai vaikeuttaa. Harjoittelussa opetellaan perusluistelutaitoja sekä taitoluistelun helpompia elementtejä; askeleita, piruetteja, liukuja ja hyppyjä.

Valmentajina toimivat seuramme kokeneemmat tuntiohjaajat.

Ryhmä on suunnattu ala-koulu ikäisille lapsille.

Treeniryhmä

Treeniryhmä on entisille kilpaluistelijoille (Yksin- ja muodostelmaluistelu) tarkoitettu harrasteryhmä, jossa on mahdollista harjoitella ja ylläpitää omia lajitaitoja kerran viikossa.

Vaikka omasta kilpaurasta olisi jo aikaa, se ei haittaa. Ryhmässä voi harjoitella oman kunnon ja taitotason mukaan ja nauttia omasta rakkaasta lajista. Jäällä harjoitellaan osan aikaa yhdessä askeleita ja perusluistelua ja osan aikaa jokaisen on mahdollista treenata itsenäisesti mm. hyppyjä, piruetteja, askeltekniikkaa, liukuja ym. lajitaitoja.

Ryhmää valmentaa seuramme päätoiminen lajivalmentaja.