Harrasteryhmien hinnat

Koululaiset

Ryhmän hinta kevätkaudella 2019 99 € (1 harj.kerta/vk)

Sisaralennus alle 18 vuotiaille 20% (edullisemmasta seuran jäsenmaksun alaisesta ryhmästä)

Aikuiset

Ryhmän hinta kevätkaudella 2019 130€ (1harj.kerta/vk)

********

Jokaisen luistelijan tulee olla seuran jäsen. Seuran jäsenmaksu on 20€/luistelija tai 30€/perhejäsenyys, kaudelle 1.8.2017-31.7.2018. Jäsenmaksu laskutetaan toisen luistelukerran jälkeen.

********

Yksi kokeilukerta on ilmainen. Mikäli luistelija lopettaa harrastuksen, ilmoita siitä sähköpostilla toimisto(at)raumantaitoluistelijat.fi.

Hinta laskutetaan syksyllä ja keväällä sähköpostilla lähetettävällä laskulla. Mikäli haluat laskun postitse, mainitse siitä ilmoittautumislomakkeessa. Laskutuslisä kotiin lähetettävästä laskusta on 5€. Käytä maksaessa viitenumeroa.

Ilmoittautuminen kaikkiin ryhmiin tehdään tämän sivun yläpalkissa olevasta Harrastajat -linkistä. Mikäli sinulla on jo Seuramappi-tunnukset, kirjaudu niillä ohjelmaan. Jos olet kadottanut tunnukset, kysele uusia toimisto(at)raumantaitoluistelijat.fi.

Maksut tarkistetaan neljännellä luistelukerralla. Ota tuolloin maksukuitti mukaan!