Yleistä

Suomessa taitoluistelun harrastamiseen on erinomaiset mahdollisuudet. Taitoluisteluseurat järjestävät monipuolista harrastustoimintaa lapsille, nuorille ja aikuisille. Seurassamme on tällä hetkellä tarjolla harrastetoimintaa koululaisille ja aikuisille.

Koululaiset

Koululaiset-ryhmä koostuu kouluikäisistä lapsista ja nuorista. Oppiminen tapahtuu leikinomaisesti ja ohjauksessa otetaan huomioon lapsen/nuoren omat voimavarat ja taitotaso. Ryhmässä on mahdollisuus harjoitella ja kehittää luistelun perustaitoja ilman kilpailullisia tavoitteita.

Aikuisluistelu

Aikuisluistelu on 2000-luvulla ollut yksi voimakkaimmin kasvavia luistelun harrastusmuotoja. Aikuisluistelu vetää puoleensa niin entisiä aktiiveja, luistelevien lasten vanhempia kuin täysin uusia tulokkaita kuntoilemaan ja viihtymään.

Tällä hetkellä yli 30:ssa suomalaisessa taitoluisteluseurassa on tarjolla koko kauden harjoittelevia aikuisluistelijoiden ryhmiä ja/tai kurssitoimintaa luistelun perusasioista ja tekniikasta sekä omasta terveydestään kiinnostuneille aikuisille.

Ryhmässä harjoiteltavat asiat:

• perusluistelun tekniikka, sisältäen erilaisia askelharjoituksia

• kiinnostuksen mukaan taitoluistelun eri elementtejä

Ryhmä on suunnattu niin miehille kuin naisille. Ryhmässä on mahdollista kehittää omaa luistelutaitoa sekä saada uusia vinkkejä luistelutekniikasta.

Seuramme harrastajatoiminta sisältää huolella laaditun opetusjärjestelmän, jossa ihan kaikki opitaan alusta pitäen. Omien taitojensa riittävyyttä ei tarvitse pelätä, vaan kaikki innolla mukaan!