Taitokoulu

Taitokoulu on Luistelukoulun jatkoryhmä. Voit myös suoraan aloittaa tässä ryhmässä. Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa jäällä. Harjoituksiin kuuluu myös jumppa eli oheisharjoittelu maalla. Ryhmä on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille.

Ryhmästä on mahdollista edetä sekä yksinluisteluun että muodostelmaluisteluun. Osa löytääkin luistelusta ryhmän kautta itselleen pitkäaikaisen liikuntaharrastuksen. Valmentajina toimivat seuramme kokeneemmat tuntiohjaajat sekä päätoimiset valmentajat.

Harjoitusajat:

Keskiviikkoisin harjoitushallissa jää 17.05-17.50 ja jumppa, eli oheisharjoitus Areenan ylätorilla 18-18.30 (ei pelipäivinä)
Sunnuntaisin Areenalla jää 11.45-12.30

Ryhmä on suunnattu pääasiassa alle kouluikäisille.

Hinta: 50€/kk

Hinta sisältää vakuutuksen, jääharjoittelu 2xvko sekä jumpan.

Ryhmää valmentavat seuramme kokeneemmat tuntiohjaajat sekä päätoimiset valmentajat.

Lisätietoja: heidi@raumantaitoluistelijat.fi