Jatkoryhmä: Taitokoulu

Taitokoulu

Taitokoulu on Luistelukoulun jatkoryhmä. Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa jäällä. Harjoituksiin kuuluu myös jumppa eli oheisharjoittelu maalla. Ryhmä on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille.

Ryhmästä on mahdollista edetä sekä yksinluisteluun että muodostelmaluisteluun. Osa löytääkin luistelusta ryhmän kautta itselleen pitkäaikaisen liikuntaharrastuksen. Valmentajina toimivat seuramme kokeneemmat tuntiohjaajat sekä päätoimiset valmentajat.

Harjoitusajat:

keskiviikkoisin: klo 17-17.45 Jää Äijänsuon Harjoitusjäähallissa + jumppa klo 18-18.30 Areenan ylätorilla (HUOM! Poikkeuksena Lukon ke kotipelipäivät 5.2.20 sekä 26.2.20, tällöin ryhmällä ei ole oheisharjoitusta!)

sunnuntaisin: klo 12-12.45 Jää Äijänsuon Areenalla

Ryhmä on suunnattu pääasiassa alle kouluikäisille.

Hinta: 50€/kk

Hinta sisältää vakuutuksen, jääharjoittelu 2xvko sekä jumpan.

Ryhmää valmentavat seuramme kokeneemmat tuntiohjaajat sekä päätoimiset valmentajat.

Ilmoittaudu tästä!

Lisätietoja: heidi(at)raumantaitoluistelijat.fi