RAUMAN TAITOLUISTELIJAT RY. ETSII MUODOSTELMALUISTELUN VASTUUVALMENTAJAA

21.3.2019

Tule meille Raumalle valmentamaan muodostelmaluistelijoita!

Raumalla taitoluistelulla on pitkät ja menestyksekkäät perinteet aina 1980- luvulta alkaen. Rauman Urheilijat ry ja siitä vuonna 2011 taitoluistelun erikoisseuraksi irtaantunut Rauman Taitoluistelijat ry. tarjoaa yksinluistelussa ohjausta ja valmennusta harrastajatasosta SM-tasolle ja muodostelmaluistelussa harrastajatasosta kansalliselle tasolle. Seurassamme on ryhmiä kilpa yksin- ja muodostelmaluistelun lisäksi myös harrastepuolella alle kouluikäisille, kouluikäisille, nuorille ja aikuisille. Seurassamme valmennus on ammattitaitoista ja puitteet lajin harrastamiselle ovat loistavat. 

HAEMME SEURAAMME NYT MUODOSTELMALUISTELUN VASTUUVALMENTAJAA

Seurassamme on tällä kaudella kolme kansallisen sarjan joukkuetta (tulokkaista junioreihin) ja tulevaisuudessa tavoitteemme on kehittää seuramme muodostelmaluistelutoimintaa. Odotamme hakijalta vahvaa muodostelmaluistelutaustaa, vastuunkantokykyä ja positiivista ja kannustavaa valmennusotetta. Työajat painottuvat iltoihin ja viikonloppuihin. Työnkuva muodostuu tarkemmin sekä tarpeen että hakijan toiveiden mukaisesti.

Mitä sinulta odotamme

  • positiivista ja kannustavaa valmennusotetta
  • sinulla on kokemusta muodostelmaluisteluvalmennuksesta
  • STLL:n muodostelmavalmentajan tasokoulutus katsotaan eduksi
  • olet ennakkoluuloton, rohkea, pitkäjänteinen ja ehdottomasti intohimosi on taitoluistelu
  • muodostelmaluisteluvalmennuksen lisäksi sinulla on kiinnostus harrasteryhmien valmentamiseen
  • tarpeen mukaan olet mukana seuramme toimistotyössä ja olet aktiivinen seuran puolesta sosiaalisessa mediassa
  • osaat toimia tiimissä
  • liikunta-alan pohjakoulutus ja/tai pedagogiset opinnot katsotaan hakijan eduksi
  • yksinluisteluosaaminen katsotaan hakijan eduksi

On myös mahdollista, että tehtävään valitaan kaksi osa-aikaista valmentaa. Lähetä siis rohkeasti hakemuksesi, vaikka et pystyisi kokopäiväistä työtä vastaanottamaankaan.

Vapaamuotoiset hakemukset (mukaan myös todistukset vaativimmasta suoritetuista STLL:n koulutuksesta ja muista tutkinnoista) palkkatoivomuksineen 15.4.2019 mennessä osoitteeseen tarja@raumantaitoluistelijat.fi .

Lisätietoja: YL vastuuvalmentaja/ ML valmentaja Heidi Viitanen puh. 050 590 0075 tai puheenjohtaja Tarja Vapaavuori puh. 040 679 3620 (lomalla 8.-15.4.)