Luistelukoulu

Ryhmät

• 2-4 vuotiaat
  • 5-6 vuotiaat

Ryhmissä harjoitellaan perusluistelutaitoja; peruspotkuja eteen- ja taaksepäin, polven joustoa, painonsiirtoa jalalta toiselle, kaaria sekä sirklauksen alkeita.

Kaikissa ryhmissä opetus mukautetaan lasten ikään ja kehitystasoon. Jokaisella tunnilla kerrataan vanhaa, mutta opetellaan myös jotain uutta. Tavoitteena on oppia kaikissa jääurheilulajeissa tarvittavia tärkeitä luistelun perustaitoja erilaisten leikkien, pelien ja välineiden avulla!

Ikärajat ryhmissä ovat ohjeellisia - lapset etenevät ryhmistä toiseen omassa tahdissaan, taitojen karttuessa.

Harjoitusaika:

Sunnuntaina 11:00-11:45 (Kivikylän Areena)

Hinta:

120€/kevätkausi (sisältää vakuutuksen ja seuran jäsenmaksun)

Aikuinen & lapsi -ryhmä

Liikunnallista ja kivaa tekemistä yhdessä vanhemman kanssa!

Aikuinen & lapsi -ryhmä on suunnattu 4-6 vuotiaille lapsille. Ryhmässä harjoitellaan yhdessä vanhemman kanssa perusluistelutaitoja; peruspotkuja eteen- ja taaksepäin, polven joustoa, painonsiirtoa jalalta toiselle, kaaria sekä sirklauksen alkeita.

Ryhmän opetus mukautetaan lasten ikään ja kehitystasoon. Jokaisella tunnilla kerrataan vanhaa, mutta opetellaan myös jotain uutta. Tavoitteena on oppia kaikissa jääurheilulajeissa tarvittavia tärkeitä luistelun perustaitoja erilaisten leikkien, pelien ja välineiden avulla! Jokaisen tunnin harjoittelu on suunniteltu niin, että myös vanhemman on mahdollista harjoitella mukana lapsen kanssa.

Harjoitusaika:

Sunnuntaina 11:00-11:45 (Kivikylän Areena)

Hinta:

120€/kevätkausi (sisältää vakuutuksen ja seuran jäsenmaksun)

Tervetuloa mukaan toimintaamme!