MITÄ?

Rauman Taitoluistelijat ry, Rauman Lukko ry,  sekä LähiTapiola järjestävät yhteistyössä luistelukoulutoimintaa Raumalla. LähiTapiolan luistelukoulu on suunnattu kaikille luistelusta kiinnostuneille 2-6 –vuotiaille lapsille sekä heidän vanhemmilleen. 

Ryhmät:

  • 2-4 -vuotiaat
  • 5-6 -vuotiaat
  • Aikuinen & lapsi -ryhmä

Ryhmissä harjoitellaan perusluistelutaitoja; peruspotkuja eteen- ja taaksepäin, polven joustoa, painonsiirtoa jalalta toiselle, kaaria sekä sirklauksen alkeita.

Kaikissa ryhmissä opetus mukautetaan lasten ikään ja kehitystasoon. Jokaisella tunnilla kerrataan vanhaa, mutta opetellaan myös jotain uutta. Tavoitteena onkin oppia kaikissa jääurheilulajeissa tarvittavia tärkeitä luistelun perustaitoja erilaisten leikkien, pelien ja välineiden avulla! 😊

Ikärajat ryhmissä ovat ohjeellisia - lapset etenevät ryhmistä toiseen omassa tahdissaan, taitojen karttuessa. Vanhemmat/sisarukset/kummit saavat tulla jäälle mukaan auttamaan ja kannustamaan lapsia, jotta harrastamisen aloittamisen kynnys saataisiin mahdollisimman matalaksi. 

KENELLE?

Kaikki luistelusta kiinnostuneet 2-6 –vuotiaat lapset sekä heidän huoltajansa.

MILLOIN?

Aloituskerta sunnuntaina 10.9 klo 11:45-12:30 Kivikylän Areenalla! Tämän jälkeen on mahdollisuus osallistua luistelukouluun aina maanantaisin Tuki-Areenalla klo 16:15-16:45 sekä sunnuntaisin Kivikylän Areenalla klo 11-11:45. Harjoituspäivistä voi ilmoittautumisen yhteydessä valita jomman kumman tai molemmat. Mukaan voi tulla missä vaiheessa vuotta tahansa! 

Tämän lisäksi Kivikylän Areenalla järjestetään 3.9 klo 11-11:45 jäädisco, jonne kaikki alle 9-vuotiaat lapset ovat tervetulleita luistelemaan, eikä maksa mitään! Myös huoltajat ovat tervetulleita discoilemaan!

HINTA?

Syyskauden hinta 39€. Hinta sisältää molempien seurojen jäsenmaksut (Rauman Taitoluistelijat ry & Rauman Lukko ry) sekä SJL:n vakuutuksen. Luistelukoululaiset saavat myös lisenssikortin jolla pääsee katsomaan Rauman Lukon liigajoukkueen kotiotteluita kaudella 2023-2024. 

Lisätiedot: 

Oona Koivukoski, 044 2187 114 toimisto@raumantaitoluistelijat.fi
Iiro Junnila, 044 357 6903 iiro.junnila@juniorilukko.fi 

Ilmoittaudu tästä

Huom, ryhmät täynnä!! 

KEVÄÄN 2024 ryhmiin ilmoittautuminen aukeaa joulukuussa!

https://www.juniorilukko.fi/lomakkeet/7023/lahitapiola-luistelukoulu-syyskausi-2023